Urządzenia i Akcesoria
Russian Beetroot Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Brak ocen
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Carrot and Coconut Smoothie
10 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Plum and Blackberry Smoothie
5 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Red Lentil Soup
40 min