Urządzenia i Akcesoria
Russian Beetroot Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Roast Carrot Butter
1 godz.
Beetroot Salad
10 min
Sicilian Caponata
30 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
White Bean Salad
5 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Orange and Pear Juice with Cinnamon
5 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Red Lentil Soup
40 min