Urządzenia i Akcesoria
Russian Beetroot Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Salmon Tartare
25 min
Sicilian Caponata
30 min
Beetroot and Raspberry Smoothie
5 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Borscht
50 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min