Urządzenia i Akcesoria
Fish with Mixed Pepper Couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
4 red mullets, gutted, cleaned, (approx. 700-800 g) (see tip)cod fillets (approx. 700-800 g)2
-
harissa sauce (see tip)1 tsp
-
ras el hanout2 (see tip)2 tsp
-
lemon-salt paste (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
red peppers quartered200 g
-
yellow peppers quartered250 g
-
green peppers quartered200 g
-
couscous250 g
-
water290 g
-
ground black pepper1 pinch
-
liquid fish stock250 g
-
red peppers cut in large pieces200 g
-
brown sugar¼ tsp
-
4 Tbsp fresh parsley leaves, choppedfresh coriander leaf chopped4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2054 kJ /
492 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min