Urządzenia i Akcesoria
Fish with Mixed Pepper Couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
4 red mullets, gutted, cleaned, (approx. 700-800 g) (see tip)cod fillets (approx. 700-800 g)2
-
harissa sauce (see tip)1 tsp
-
ras el hanout2 (see tip)2 tsp
-
lemon-salt paste (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
red peppers quartered200 g
-
yellow peppers quartered250 g
-
green peppers quartered200 g
-
couscous250 g
-
water290 g
-
ground black pepper1 pinch
-
liquid fish stock250 g
-
red peppers cut in large pieces200 g
-
brown sugar¼ tsp
-
4 Tbsp fresh parsley leaves, choppedfresh coriander leaf chopped4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2054 kJ /
492 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Chicken Tagine
25 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min