Urządzenia i Akcesoria
Fish with Mixed Pepper Couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
4 red mullets, gutted, cleaned, (approx. 700-800 g) (see tip)cod fillets (approx. 700-800 g)2
-
harissa sauce (see tip)1 tsp
-
ras el hanout2 (see tip)2 tsp
-
lemon-salt paste (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
red peppers quartered200 g
-
yellow peppers quartered250 g
-
green peppers quartered200 g
-
couscous250 g
-
water290 g
-
ground black pepper1 pinch
-
liquid fish stock250 g
-
red peppers cut in large pieces200 g
-
brown sugar¼ tsp
-
4 Tbsp fresh parsley leaves, choppedfresh coriander leaf chopped4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2054 kJ /
492 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min