Urządzenia i Akcesoria
Veracruz Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
rice250 g
-
white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
white cabbage cut in pieces150 g
-
olive oil100 g
-
tomatoes quartered300 g
-
onions halved80 g
-
garlic cloves4
-
1 fresh jalapeño chilli, halvedserrano chilli halved1
-
cider vinegar2 Tbsp
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers20 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.3 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min