Urządzenia i Akcesoria
Veracruz Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
rice250 g
-
white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
white cabbage cut in pieces150 g
-
olive oil100 g
-
tomatoes quartered300 g
-
onions halved80 g
-
garlic cloves4
-
1 fresh jalapeño chilli, halvedserrano chilli halved1
-
cider vinegar2 Tbsp
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers20 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.3 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Chicken Tagine
25 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min