Urządzenia i Akcesoria
Sardine and Pea Pilaf
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
sultanas2 Tbsp
-
preserved red peppers cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
sweet paprika2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
dried mint1 pinch
-
basmati rice rinsed300 g
-
water boiling, plus extra for soaking700 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cinnamon stick1
-
tinned sardines in oil drained (2 x 120 g tins)200 g
-
frozen green peas200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
flaked almonds, toasted for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2157 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Sweet Potato Curry
30 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min