Urządzenia i Akcesoria
Tuna Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
Tuna Sauce
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
tomatoes, tinned350 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
dried oregano½ tsp
-
tinned tuna, in water drained140 g
-
pitted black olives50 g
-
pickled capers10 g
Pasta
-
water1700 g
-
dried pasta e.g. lumaconi (snail shell pasta)250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.9 g
Kalorie
3146 kJ /
752 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Pasta
25 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min