Urządzenia i Akcesoria
Tuna Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
Tuna Sauce
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
tomatoes, tinned350 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
dried oregano½ tsp
-
tinned tuna, in water drained140 g
-
pitted black olives50 g
-
pickled capers10 g
Pasta
-
water1700 g
-
dried pasta e.g. lumaconi (snail shell pasta)250 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.9 g
Kalorie
3146 kJ /
752 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Beetroot Beauty Smoothie
10 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min