Marmitako (Spanish Tuna Stew)
TM6 TM5 TM31

Marmitako (Spanish Tuna Stew)

4.0 (28 ocen)

Składniki

  • 15 g extra virgin olive oil
  • 35 g green pepper, quartered
  • 50 g onions, quartered
  • 35 g tinned chopped tomatoes
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
    lub ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)
  • 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
  • 150 g water
  • 1 pinch fine sea salt
  • 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1138 kJ / 272 kcal
Białko
18.6 g
Węglowodany
29.6 g
Tłuszcz
8.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy