Urządzenia i Akcesoria
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.6 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min