Urządzenia i Akcesoria
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.6 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min