Tourin à l'ail

Tourin à l'ail

4.3 40 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 5 gousses d'ail
  • 50 g de beurre doux
  • 50 g de farine de blé
  • 1000 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de piment d'Espelette
  • 1 œuf
  • 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
  • 4 tranches de pain de campagne rassis
  • 30 g de graisse de canard

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 296 kcal / 1240 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 23.8 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...