Urządzenia i Akcesoria
Crab linguine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
linguine pasta350 g
-
oil1 tsp
-
salted butter50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
fresh long red chillies cut into halves and deseeded if preferred1 - 2
-
fennel seeds1 tsp
-
asparagus cut into thirds2 bunches
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
crab meat280 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh chives finely sliced12 sprigs
-
lemon juice3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1518 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
2156.5 kJ /
513.5 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
67.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and sweet corn soup
30 min
Prawn stir-fry
25 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Shepherd's pie
55 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Quick chicken curry
35 min