Urządzenia i Akcesoria
Chilli mussels with risoni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
anchovy fillets2
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water250 g
-
dried risoni pasta100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1843.3 mg
Białko
42.3 g
Kalorie
1469 kJ /
349.8 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Chicken and caramelised onion sausages
1 godz. 5 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Lamb kleftiko
4 godz.
Oysters Kilpatrick
15 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min