Urządzenia i Akcesoria
Chilli mussels with risoni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
anchovy fillets2
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water250 g
-
dried risoni pasta100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1843.3 mg
Białko
42.3 g
Kalorie
1469 kJ /
349.8 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Mashed potatoes for two
30 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Salt-free chicken stock paste
45 Min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 Std.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Bolognese sauce
40 Min
Tuatua fritters
45 Min