Urządzenia i Akcesoria
Coffee-rubbed beef with fennel salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Fennel salad
-
cabbage cut into thin slices100 g
-
fennel bulb cut into thin slices1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices1
-
red onion cut into quarters40 g
-
apple cored and cut into quarters1
-
fresh long green chilli deseeded and cut into halves (optional)1
-
lime zest and juice1
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt80 g
-
smoked paprika1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Coffee rub and beef
-
instant coffee1 tbsp
-
salt1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
sweet paprika2 tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
beef roast trimmed (see Tips)1200 - 1300 g
-
olive oil1 tbsp
-
water2500 g
-
cornflour1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1683.5 mg
Białko
50.2 g
Kalorie
1674.4 kJ /
398.7 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Asian-style pork noodles
1 godz.
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min