Urządzenia i Akcesoria
Coffee-rubbed beef with fennel salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Fennel salad
-
cabbage cut into thin slices100 g
-
fennel bulb cut into thin slices1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices1
-
red onion cut into quarters40 g
-
apple cored and cut into quarters1
-
fresh long green chilli deseeded and cut into halves (optional)1
-
lime zest and juice1
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt80 g
-
smoked paprika1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Coffee rub and beef
-
instant coffee1 tbsp
-
salt1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
sweet paprika2 tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
beef roast trimmed (see Tips)1200 - 1300 g
-
olive oil1 tbsp
-
water2500 g
-
cornflour1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1683.5 mg
Białko
50.2 g
Kalorie
1674.4 kJ /
398.7 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Pork san choy bau
25 min
Layered lamb curry
1 godz.
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Asian nachos
40 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Rustic beef tarts
1 godz.
Beef ragu
1 godz. 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min