![Coffee-rubbed beef with fennel salad Coffee-rubbed beef with fennel salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DCE09F59-0053-48AA-8E87-D19BB52C83E9/Derivates/343d0bdf-2942-49fc-9b9b-4b5a0e7f58f0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fennel salad
- 100 g cabbage, cut into thin slices
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into quarters
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 1 fresh long green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 1 lime, zest and juice
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 80 g Greek-style natural yoghurt
- 1 pinch smoked paprika
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Coffee rub and beef
- 1 tbsp instant coffee
- 1 tbsp salt
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground black pepper
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tips)
- 1 tbsp olive oil
- 2500 g water
- 1 ½ tbsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1674.4 kJ / 398.7 kcal
- Białko
- 50.2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1683.5 mg
Alternatywne przepisy
Layered chicken dinner
1小时 45 分钟
Layered chicken dinner
1小时 45 分钟
Taco seasoning
5 分钟
Brazilian cheese puffs
20 分钟
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Red pesto chicken salad
35min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Grilled potato salad with pangrattato
40 分钟
LCHF chicken Kyivs
40 分钟
Meatballs in red pepper sauce
30min
Plaited pork pie
40 分钟