Urządzenia i Akcesoria
Woodys "no butter" butter chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice180 g
-
water1000 g
-
onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into pieces1
-
piece fresh ginger2 cm
-
coconut oil20 g
-
ground coriander3 tsp
-
ground cumin3 tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
chicken thigh fillet cut into thirds500 g
-
tomato passata200 g
-
coconut cream200 g
-
tomato paste40 g
-
kale sliced50 g
-
fresh coriander leaves to garnish4 - 5 sprigs
-
lemon cut into wedges, to serve½ - 1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674.4 mg
Białko
29.9 g
Kalorie
2157.7 kJ /
513.7 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy satay chicken
40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chicken laksa
30 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min