Urządzenia i Akcesoria
Lamb shanks with risoni and feta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Lamb shanks
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 tsp
-
lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
garlic cloves4
-
eschalots (approx. 50 g)2
-
dry white wine130 g
-
tomato passata700 g
-
water400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
lamb shanks6
-
plain flour100 g
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
zucchini cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
pitted green Sicilian olives100 g
-
dried risoni pasta220 g
Feta topping
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
feta cheese cut into cubes (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1593.6 mg
Białko
42.9 g
Kalorie
2948.4 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Sweet and sour pork
40 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min