Urządzenia i Akcesoria
Lamb shanks with risoni and feta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Lamb shanks
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 tsp
-
lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
garlic cloves4
-
eschalots (approx. 50 g)2
-
dry white wine130 g
-
tomato passata700 g
-
water400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
lamb shanks6
-
plain flour100 g
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
zucchini cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
pitted green Sicilian olives100 g
-
dried risoni pasta220 g
Feta topping
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
feta cheese cut into cubes (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1593.6 mg
Białko
42.9 g
Kalorie
2948.4 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Pork san choy bau
25 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min