Lamb shanks with risoni and feta

Lamb shanks with risoni and feta

4.6 90 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 portions

Składniki

Lamb shanks
  • olive oil plus extra for frying
    20 g
  • salt plus extra for seasoning
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    1 tsp
  • lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith
    3 pieces
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • garlic cloves
    4
  • eschalots (approx. 50 g)
    2
  • dry white wine
    130 g
  • tomato passata
    700 g
  • water
    400 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • tomato paste
    50 g
  • lamb shanks
    6
  • plain flour
    100 g
  • carrot cut into pieces (1-2 cm)
    200 g
  • zucchini cut into pieces (1-2 cm)
    200 g
  • pitted green Sicilian olives
    100 g
  • dried risoni pasta
    220 g
Feta topping
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • olive oil
    30 g
  • lemon juice
    20 g
  • feta cheese cut into cubes (2 cm)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1593.6 mg
Białko 42.9 g
Kalorie 2948.4 kJ / 702 kcal
Tłuszcz 34.3 g
Błonnik 8.8 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Węglowodany 51.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...