Urządzenia i Akcesoria
Kürbis-Parmigiana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Butternut-Kürbis klein (ca. 1000 g)1
-
Salz1 ½ TL
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Rosmarin abgezupft1 Stängel
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl4 EL
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Pfeffer7 Prisen
-
Zucker½ TL
-
Paniermehl50 g
-
Büffel-Mozzarella in Scheiben250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
20 g
Kalorie
1899 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 godz.
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 godz. 20 min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min
Mangoldrisotto
50 min
Kürbis-Cannelloni
1 godz. 10 min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1 godz. 10 min
Kürbis-Feta-Quiche
45 min
Kürbis-Tarte
2 godz. 35 min