
Urządzenia i Akcesoria
Spinattarte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 Stücke
Składniki
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Pflanzenöl20 g
-
Rahmspinat, TK in Pellets500 g
-
Tarteteig (300 g), rund, aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)1
-
Crème fraîche200 g
-
Eier (Kl. M)4
-
Salz3 Prisen
-
Pfeffer3 Prisen
-
Cherry-Tomaten halbiert150 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
371 kcal /
1555 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy