Urządzenia i Akcesoria
Mangold-Gnocchi-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Mangold300 g
-
Gnocchi (aus dem Kühlregal)500 g
-
Gemüsefond400 g
-
Knoblauchzehe in Scheiben1
-
rote Chilischote, frisch entkernt, in Streifen1
-
Cherry-Tomaten200 g
-
Öl60 g
-
Zwiebeln geachtelt180 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Schafskäse zerbröselt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
2400 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 6/2019
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 Min
Mangoldrisotto
50 Min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 Std.
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 Min
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20 Min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 Std. 15 Min
Fenchel-Möhren-Eintopf
40 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min