Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon blanc, petit
- 1 gousse d'ail (opcjonalnie)
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 brins de marjolaine, fraîche, feuilles lavées et séchées
- 400 g de courgettes, en dés (1-2 cm)
- 280 g de pâtes sèches de type linguine
- 30 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 3 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 5 feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Gratin de l’armailli
50min
Gratin de cornettes
50min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Risotto alle cinque P
30 min
One pot penne-poireaux
30 min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35min
Linguine saumon et vodka
20 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min