Chou frisé à la crème et spätzlis

Chou frisé à la crème et spätzlis

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de jambon arrière en tranches, coupées en quatre
    160 g
  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de chou vert en lamelles (1 cm)
    450 g
  • de sel
    ¾ de c. à café
  • de demi-crème
    250 g
  • d'eau
    50 g
  • de beurre à rôtir
    1 c. à soupe
  • de spätzlis
    750 g
  • de noix de muscade
    1 pointe de couteau
  • de poivre noir, moulu
    4 pincées
  • de persil plat frais haché grossièrement
    ½ bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 973.6 kcal / 4073.5 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 153.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...