Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de chou blanc, coupé en lanières (3 cm)
- 150 g de poireau, coupé en tronçons (3 cm)
- 150 g de poivron, toutes les couleurs, coupé en lanières (3 cm)
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g de filet de porc, coupé en dés (2–3 cm)
- 50 g de lard fumé, en tranches, coupé en dés
- 1380 g d'eau
- 60 g de sauce de soja
- 50 g de pousses de soja, en conserve, égouttées
- 1 c. à café de sel
- 500 g de pâte sèche, type tagliatelle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 464 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Teriyaki
45min
Émincé à la zurichoise
50min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 godz. 30 min
Cornettes à la viande hachée
30min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Boulettes sur purée Parmentier
1 godz.
Curry thaï rapide au poulet
40min
Penne brocoli, saucisse et olives
40min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Macaronis à la montagnarde
30min
Crevettes au curry
35min
Sauce bolognaise
3ωρ. 15 λεπτ.