Urządzenia i Akcesoria
Artichoke & Butter Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6.9 g
Kalorie
476.4 kJ /
113.9 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Sicilian Caponata
30 min
White Bean Salad
5 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Beetroot Houmous
15 min