Urządzenia i Akcesoria
Artichoke & Butter Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6.9 g
Kalorie
476.4 kJ /
113.9 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Beetroot Salad
10 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Sicilian Caponata
30 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Beetroot Houmous
15 min
Pea and Mint Risotto
40 min