Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
460 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 460 g
Sód
1666 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
4204 kJ /
1004.8 kcal
Tłuszcz
78.8 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
18.6 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Basil Pesto
10 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Curried Coleslaw
10 min