Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
460 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 460 g
Sód
1666 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
4204 kJ /
1004.8 kcal
Tłuszcz
78.8 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
18.6 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Red Pesto
10 min
Cranberry Chutney
25 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min