Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
460 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 460 g
Sód
1666 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
4204 kJ /
1004.8 kcal
Tłuszcz
78.8 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
18.6 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Houmous
15 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 godz.
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Pea and Mint Soup
20 min
Sloe Gin
2160 godz. 20 min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 godz. 40 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min