Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
460 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 460 g
Sód
1666 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
4204 kJ /
1004.8 kcal
Tłuszcz
78.8 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
18.6 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Roasted Cauliflower Houmous
30 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 Min
Carrot and Chickpea Spread
15 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Beetroot Houmous
15 Min