![Roasted Red Pepper and Parsley Pesto Roasted Red Pepper and Parsley Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60159C2D-DFB3-4294-B9F9-9292DA1D0BAA/Derivates/507280F3-54E9-4CC7-9923-FFFB9CD92FFB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 280 g roasted red peppers, preserved, drained
- 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 80 g cashew nuts, unsalted
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 460 g
- Kalorie
- 4204 kJ / 1004.8 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 78.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.6 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 1666 mg
Alternatywne przepisy
Hot Artichoke Dip
30min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Apple Spiced Houmous
10 Min
Curried Squash Galette
1h 20 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Red Pesto
10 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min