Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (5 cm)400 g
-
olive oil3 Tbsp
-
honey1 ½ Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
almonds30 g
-
quinoa200 g
-
water400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
walnut oil30 g
-
lemon juice15 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
pomegranate seeds only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
1489 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Detox Salad
10 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min