Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (5 cm)400 g
-
olive oil3 Tbsp
-
honey1 ½ Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
almonds30 g
-
quinoa200 g
-
water400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
walnut oil30 g
-
lemon juice15 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
pomegranate seeds only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
1489 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Quinoa Salad
35 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Detox Salad
10 min