Urządzenia i Akcesoria
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
32 pieces
Składniki
-
dried porcini mushrooms40 g
-
boiling water for soaking
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
water1100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 Tbsp
-
quick polenta500 g
-
unsalted butter diced15 g
-
Gorgonzola diced (1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
2.3 g
Kalorie
194 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Orange curry dressing
10 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 godz. 10 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Crème Pâtissière
15 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min
Quick Cheese Soufflés
45 min