Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Broccoli Terrine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min