Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Broccoli Terrine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Courgette Omelette
40 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 godz. 10 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Mini Vegetable Frittatas
35 min