Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Caramelised Onions
-
red onions thinly sliced in half moons300 g
-
light brown sugar30 g
-
unsalted butter cut in pieces25 g
-
balsamic vinegar20 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground cayenne pepper1 pinch
Risotto with Gorgonzola
-
shallot halved30 g
-
40 g extra virgin olive oilunsalted butter40 g
-
risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
fine sea salt1 tsp
-
Gorgonzola cut in pieces120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1007.3 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
2646.5 kJ /
633 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
51 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Tzatziki
20 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 godz. 10 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min