Urządzenia i Akcesoria
Polenta with Rich Meat Ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
carrot peeled, cut in pieces70 g
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil55 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
water1600 g
-
polenta400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2981.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2427.2 kJ /
580.7 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
135.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Polenta
50min
Bolognese Sauce
1h 15min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min