Urządzenia i Akcesoria
Polenta with Rich Meat Ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
carrot peeled, cut in pieces70 g
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil55 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
water1600 g
-
polenta400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2981.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2427.2 kJ /
580.7 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
135.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Polenta
50 min
Wildberry Jam
1 godz.
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Mayonnaise
5 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min