Urządzenia i Akcesoria
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.2 g
Kalorie
2004 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6 godz. 15 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Apple Punch
30 min
Orange Curry Dressing
10 min
Brioche
5 godz.
Bloody Mary Soup
25 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Pear Frangipane
1 godz. 30 min