Urządzenia i Akcesoria
Pear and Gorgonzola Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.7 g
Kalorie
1182 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
19.36 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel Risotto
35min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Asparagus Risotto
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Veracruz Fish
30min
Courgette and Feta Risotto
30min
Springtime Risotto
55min
Pea and Mint Risotto
40min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min