Urządzenia i Akcesoria
Pear and Gorgonzola Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
liquid vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.7 g
Kalorie
1182 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
19.36 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Asparagus Risotto
45 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min