Urządzenia i Akcesoria
Polenta Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 slices
Składniki
-
170 g margarine, plus extra for greasingsalted butter soft, plus extra for greasing170 g
-
caster sugar120 g
-
large eggs3
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and 10 g juice1
-
strong white bread flour plus extra for dusting40 g
-
polenta120 g
-
pine nuts plus extra for sprinkling80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Farls
1 godz. 10 min
Carrot and Apple Cake
1 godz. 30 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Lemon cake
2 godz.
Pumpkin Soup
35 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Poppy Seed and Orange Cake
1 godz. 30 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min