Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 sztuk
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
140 g wiórków kokosowych
-
100 g oleju kokosowego
-
50 g syropu z agawy
-
100 g masła migdałowego, prażonego
-
4 łyżeczki cukru wanilinowego2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
2 szczypty soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
1 g
Kalorie
299 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA WEGAŃSKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tofurnik z mango i limonką
3 godz. 40 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 godz. 20 min
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Sernik z tofu (tofurnik)
4 godz. 40 min
Wegańskie ciasto kokosowe
50 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min