
Urządzenia i Akcesoria
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
60 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
Sos orzechowy
-
80 g masła orzechowego
-
85 g syropu klonowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Jaglanka
-
180 g kaszy jaglanej
-
1000 g mleka
-
300 g bananów pokrojonych w 3 mm plastry
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
655.5 kcal /
2742.6 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
86.6 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska