
Urządzenia i Akcesoria
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
kaszy jaglanej200 g
-
woda wrząca, ilość do opłukania kaszy jaglanej
-
mleka kokosowego400 g
-
napoju migdałowego, niesłodzonego400 g
-
banany pokrojone na kawałki2 - 3
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 - 20 g
-
malin, świeżych200 g
-
ksylitolu20 g
-
wiórki kokosowe ilość do dekoracji
-
mięta pieprzowa, świeża ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
517 kcal /
2164.6 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
76.2 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
5.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FIT DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kokosowa jaglanka z sosem truskawkowo-miętowym
20 min
Warstwowy deser jaglany à la szarlotka
35 min
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Ryż w mleku kokosowym z mango
45 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Jaglanka à la Snickers w słoiczkach
55 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Owsianka kokosowa z malinami i borówkami
20 min