Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 130 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
- 50 g oleju rzepakowego
- 1 ząbek czosnku
- 1 puszka białej fasoli, z puszki, z zalewą (400 g)
- ¾ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 3969.1 kJ / 948 kcal
- Białko
- 35.9 g
- Węglowodany
- 73.7 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Błonnik
- 35.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus z suszonymi pomidorami
10min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1h
Tatar z fasoli
5min
Meksykańska pasta z fasoli
20 min
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 min
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 min
Hummus z zielonego groszku
40 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Pasta z prażonego słonecznika
10min