Urządzenia i Akcesoria
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
680 g
Składniki
-
1 łyżeczka majeranku, suszonego
-
130 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
50 g oleju rzepakowego
-
1 ząbek czosnku
-
1 puszka białej fasoli, z puszki z zalewą (400 g)
-
¾ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5.3 g
Kalorie
583.7 kJ /
139.4 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KOLACJA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 Min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 Min
Tatar z fasoli
5 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 Min
Hummus z domowym tahini
25 Min
Pasta z bakłażana
55 Min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 Min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 Min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 Std.
Hummus z zielonego groszku
40 Min
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 Min
Pasta z prażonego słonecznika
10 Min