Pasta z białej fasoli z jabłkiem

Pasta z białej fasoli z jabłkiem

4.7 469 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
680 g

Składniki

  • 1 łyżeczka majeranku, suszonego
  • 130 g cebuli przekrojonej na pół
  • 100 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
  • 50 g oleju rzepakowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 puszka białej fasoli, z puszki z zalewą (400 g)
  • ¾ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 139.4 kcal / 583.7 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...