
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
680 g
Składniki
-
1 łyżeczka majeranku, suszonego
-
130 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
50 g oleju rzepakowego
-
1 ząbek czosnku
-
1 puszka białej fasoli, z puszki z zalewą (400 g)
-
¾ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
139.4 kcal /
583.7 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KOLACJA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Hummus z buraka
1 godz.
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Hummus z domowym tahini
25 min
Tatar z fasoli
5 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 godz. 10 min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 godz. 30 min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min