
Urządzenia i Akcesoria
Brownie fasolowo-gryczane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 kawałków
Składniki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki100 g
-
masła klarowanego podzielonego na kawałki50 g
-
czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej i opłukanej pod bieżącą wodą480 g
-
jajka2
-
miodu, płynnego150 g
-
ksylitolu50 - 60 g
-
masła orzechowego70 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
kakao20 g
-
proszku do pieczenia1 płaska łyżeczka
-
sody oczyszczonej½ łyżeczki
-
mąki gryczanej70 g
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
181.5 kcal /
759.8 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
23.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
300.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FIT DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Brownie z czerwonej fasoli
1 godz.
Owsiane brownie z mango
1 godz.
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 godz. 30 min
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6 godz. 15 min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 godz.
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2 godz.
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3 godz. 30 min
Brownie fasolowo-daktylowe
2 godz.
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min