Urządzenia i Akcesoria
Turmeric fried chicken
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
chicken winglets (see Tips)1000 - 1200 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
coconut milk165 g
-
soy sauce2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
salt2 tsp
-
ground turmeric2 tbsp
-
fresh curry leaves (optional)4 - 5 sprigs
-
mirin80 g
-
Sriracha sauce3 tbsp
-
brown sugar2 tbsp
-
plain flour150 g
-
ground turmeric2 tsp
-
vegetable oil for frying1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1087.5 mg
Białko
35.9 g
Kalorie
3861.3 kJ /
919.4 kcal
Tłuszcz
73.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Beef buns
50 min