Urządzenia i Akcesoria
Pearl rice meatballs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
32 pieces
Składniki
-
sushi rice200 g
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (5 cm) (see Variation)350 g
-
10 g dried shiitake mushroom, soaked (see Tips)fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)3 - 4
-
carrot25 g
-
20 g red radishes, cut into halvescanned water chestnuts drained and cut into halves20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices5 - 10 g
-
spring onion/shallot cut into pieces (2 cm)20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
soy sauce20 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Cream of mushroom soup
20 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Miso soup
30 min
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.