Urządzenia i Akcesoria
Baked masala fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218 mg
Białko
40.4 g
Kalorie
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Sambhar
1 godz. 30 min
Biryani
1 godz. 25 min
Asian-style mussels
30 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Potato karakari
50 min