Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1492.4 mg
Alternatywne przepisy
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Korean fried chicken
4 Std.
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
One Pot Chicken Rice
50min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Pad kra pow
45min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
All-in-one chicken Congee
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min