Raspberry chiffon cake
TM6 TM5 TM31

Raspberry chiffon cake

4.1 (16 ocen)

Składniki

Cake

  • 220 g caster sugar
  • 300 g self-raising flour
  • 200 g grapeseed oil (see Tips)
  • 40 g lemon juice
  • 160 g water
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 7 eggs, separated
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 pinch salt

Raspberry cream

  • 200 - 250 g pouring (whipping) cream
  • 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
  • fresh raspberries, for decorating
  • edible flowers, for decorating (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1824.3 kJ / 434.4 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
27.3 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Błonnik
1.2 g
Sód
243.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy