Pan-fried pork buns
TM6 TM5

Pan-fried pork buns

4.7 (18 ocen)

Składniki

Pork filling

  • 400 g pork mince
  • 1 tsp sea salt
  • 15 g sugar
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 15 g soy sauce
  • 50 g water

Dough

  • 250 g water
  • 15 g sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 500 g wheaten flour (see Tips), plus extra to dust
  • ½ tsp sea salt
  • 1 tsp vegetable oil

Frying the buns

  • 2 tbsp vegetable oil
  • water, to cook
  • 1 tsp black sesame seeds
  • 2 spring onions/shallots, thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
640.4 kJ / 153.2 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
20.5 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Błonnik
0.6 g
Sód
124 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy