Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese sticky rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.1 g
Kalorie
2519 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min