
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z pomidorami i fasolą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
białej fasoli, z puszki odsączonej250 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście½ pęczka
-
zielonych oliwek, bez pestek50 g
-
oliwy z oliwek30 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego30 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
wody500 g
-
jajka2
-
pomidorów naciętych (patrz wskazówka)300 - 400 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
249 kcal /
1044 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA TURECKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sałatka na ciepło z fasolą i kukurydzą
30 min
Sałatka z soczewicą w stylu greckim
20 min
Surowa sałatka z kiełków lucerny i warzyw (dieta raw)
25 min
Sałatka z białą fasolą i wędzonym łososiem
10 min
Sałatka z makaronem razowym i jabłkiem
35 min
Sałatka z kolorowych pomidorów i pesto z rukoli
35 min
Sałatka rosyjska z burakami
1 godz. 10 min
Sałatka z ciecierzycy
25 min
Sałatka meksykańska
1 godz. 15 min
Sałatka ziemniaczana
50 godz.
Sałatka z serem
5 min
Sałatka ryżowa z jajkami i tuńczykiem
1 godz.