
Urządzenia i Akcesoria
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate3 rametti
-
spicchio di aglio1
-
di carota pelata e a pezzi70 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di funghi champignon a fettine350 g
-
di porro a rondelle60 g
-
di passata di pomodoro400 g
-
di sale a piacere1 - 2 pizzichi
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di tofu a tocchetti (2-3 cm circa)400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Białko
20.9 g
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spezzatino
5 Przepisów
Włochy
Włochy