Spezzatino di tofu e funghi (vegan)

Spezzatino di tofu e funghi (vegan)

4.0 77 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di carota pelata e a pezzi
    70 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi champignon a fettine
    350 g
  • di porro a rondelle
    60 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
  • di sale a piacere
    1 - 2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di tofu a tocchetti (2-3 cm circa)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 274 kcal / 1146 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...