
Urządzenia i Akcesoria
Gambones o langostinos marinados en papillote
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 raciones
Składniki
-
gambones frescos pelados32
-
de jengibre fresco (aprox. 2 cm)1 trozo
-
de cebolleta en trozos150 g
-
de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)2 ramitas
-
de azúcar moreno2 cucharaditas
-
de salsa de pescado1 cucharada
-
de zumo de lima2 cucharadas
-
guindilla fresca (opcjonalnie) sin semillas y en rodajas1
-
de semillas de sésamo tostado1 cucharada
-
de agua250 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
197 kcal /
824 kJ
Białko
37.6 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
2.9 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

100% papillote
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania