Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de puerro en rodajas (sólo la parte blanca)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 50 g de mantequilla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de harina
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de cangrejos pequeños
- 50 g de brandy
- 500 g de caldo de pescado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 802 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6.22 g
- Węglowodany
- 6.72 g
- Tłuszcz
- 15.56 g
- Błonnik
- 1.36 g
Alternatywne przepisy
Crema de champiñones
20 Min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 Min
Crema de espárragos y gambas
30 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Bisque de bogavante
50 Min
Crema de boletus
1 Std. 35 Min
Crema con rape y gambas
30 Min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Crema de mejillones
1h
Crema de andaricas
50 Min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 Min
Almejas con salsa de azafrán
30 Min