Boletus con foie en papillote

Boletus con foie en papillote

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
  • 200 g de foie mi-cuit de pato en dados
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 pellizcos de semillas de hinojo
  • 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
  • 4 pellizcos de sal en escamas
  • 60 g de vermut rojo
  • 250 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 251 kcal / 1048 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...