Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1048 kJ / 251 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5 dk
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Cóctel Christmas
1 Std. 10 Min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3hod.
Asado de frutos secos
30min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1小时
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min