Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1048 kJ / 251 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Foie de pato
33 Std.
Bricks de patata con yema
2h 20 min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Magrets de pato con peras
1u.
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Chipirones, morcilla y manzana
1u.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Biscuit glacé
4h 20 min
Cardo con carabineros
1u.
Cigalas al ajillo
20min