Urządzenia i Akcesoria
Pork, apricot & coconut wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
hot chilli sauce90 g
-
soy sauce90 g
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
pork loin steaks cut into pieces (2-3 cm)500 - 600 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lime juice (1 lime)40 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
coconut chips (see Tips)80 g
-
sunflower seeds50 g
-
dried apricots cut into halves100 g
-
pepitas50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired1 - 2
-
tortillas wraps or flatbreads of choice6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1519.5 mg
Białko
34.8 g
Kalorie
2229.2 kJ /
530.8 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Chicken and cashews
55 min
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Asian-style pork noodles
1 godz.
Chicken and pesto risoni
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min