Urządzenia i Akcesoria
Pork, apricot & coconut wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
hot chilli sauce90 g
-
soy sauce90 g
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
pork loin steaks cut into pieces (2-3 cm)500 - 600 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lime juice (1 lime)40 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
coconut chips (see Tips)80 g
-
sunflower seeds50 g
-
dried apricots cut into halves100 g
-
pepitas50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired1 - 2
-
tortillas wraps or flatbreads of choice6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1519.5 mg
Białko
34.8 g
Kalorie
2229.2 kJ /
530.8 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and pesto risoni
35 min
Pork san choy bau
25 min
Pork with black bean sauce
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chooky rice
45 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Apricot chicken risotto
30 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min