Urządzenia i Akcesoria
Beef, apricot and pine nut pastilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves1
-
olive oil plus extra for greasing and brushing30 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tbsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
beef mince500 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
pine nuts plus extra for garnishing20 g
-
dried apricots cut into quarters150 g
-
sultanas (opcjonalnie)50 g
-
lemon zest and juice1
-
filo pastry8 sheet
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
23.8 g
Kalorie
1915.8 kJ /
456.1 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Chilli beef with lemon feta
30 min