Urządzenia i Akcesoria
Beef, apricot and pine nut pastilla
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves1
-
olive oil plus extra for greasing and brushing30 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tbsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
beef mince500 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
pine nuts plus extra for garnishing20 g
-
dried apricots cut into quarters150 g
-
sultanas (opcjonalnie)50 g
-
lemon zest and juice1
-
filo pastry8 sheet
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
23.8 g
Kalorie
1915.8 kJ /
456.1 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Pork with black bean sauce
30 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Layered lamb curry
1 godz.
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chorizo and chicken pasta
50 min