![Beef, apricot and pine nut pastilla Beef, apricot and pine nut pastilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B9924B4-3AF9-457E-8954-5BF6DC2FC250/Derivates/76824f22-3992-4d1a-897b-b329c2cf9e59.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 2 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground cinnamon, plus extra for dusting
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 500 g beef mince
- 80 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g pine nuts, plus extra for garnishing
- 150 g dried apricots, cut into quarters
- 50 g sultanas (opcjonalnie)
- 1 lemon, zest and juice
- 8 sheet filo pastry
- icing sugar, for dusting
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1915.8 kJ / 456.1 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1ωρ. 15 λεπτ.
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min