![Kangaroo harissa polpette with lentils and kale Kangaroo harissa polpette with lentils and kale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6aaf0f02-2080-41fa-9c76-a5272f9dd2c6/Derivates/2bf340e7-f2c2-4b1a-9720-5f270c3e43f5.jpg)
Wersje kompatybilne
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1663 kJ / 396 kcal
- Białko
- 40.8 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 1207.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Curried cauliflower salad
40min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Layered lamb curry
1hod.
Smoky chicken thighs
2 godz. 10 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Warm satay chicken salad
55min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Lamb and quinoa stew
1hod.
Caribbean curry
40min