Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz pork tenderloin, sliced ¼ in. thick, then halved
- 2 tsp Italian herb mix
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 5 oz yellow onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 2 cans diced tomatoes, fire roasted with green chilies (approx. 14.5 oz ea.)
- 4 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Greek Style Pork Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1h
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Turkey Chili
45 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Marsala
40 min
Chicken Adobo
1h 25min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min