Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 17 ½ oz water
- 7 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 14 ½ oz sweet potatoes, cubed (1 in.)
- 14 oz potatoes, cubed (1 in.)
- 7 oz butternut squash, cubed (1 in.)
- 10 ½ oz zucchini, with skin, cubed (1 in.)
- 10 ½ oz red onions, in wedges
- 10 ½ oz red bell pepper, sliced in strips
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, to grease
- 1 - 2 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mixed fresh herbs, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 392 mg
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1 Std.
Tuna with Penne Pasta
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
White Pesto Pasta
40 Min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Lemony Green Beans
20 Min
Turkey Bolognese Sauce
50 min