Urządzenia i Akcesoria
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
water17 ½ oz
-
carrots in pieces (1 in.)7 oz
-
sweet potatoes cubed (1 in.)14 ½ oz
-
potatoes cubed (1 in.)14 oz
-
butternut squash cubed (1 in.)7 oz
-
zucchini with skin, cubed (1 in.)10 ½ oz
-
red onions in wedges10 ½ oz
-
red bell pepper sliced in strips10 ½ oz
-
extra virgin olive oil to grease1 ½ oz
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mixed fresh herbs chopped, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
392 mg
Białko
3 g
Kalorie
761 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Penne Bolognese
40 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Soy Poached Chicken
50 min
Steamed Peppers
25 min
Steamed Carrots
25 min
Basic Basmati Rice
35 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Lemon Garlic Broccoli
20 min